Εταιρικά Νέα


Βραβεία, εκθέσεις, άρθρα.

Ευχαριστούμε θερμά το περιοδικό Market Today για το αφιέρωμα στο κίνημα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ μας, στο οποίο συμμετέχουμε! http://markettoday.gr/diabaste-mas

ANUGA 2017 – COLOGNE, GERMANY
Η εταιρεία μας, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, με περηφάνια ανακοινώνει την παρουσία της στην Anuga στην Κολωνία αυτό τον Οκτώβριο, στη μεγαλύτερη παγκόσμια έκθεση τροφίμων για το λιανικό εμπόριο, την υπηρεσία τροφίμων και την αγορά εστίασης.

Ημερομηνία: 7-11 October 2017

Koelnmesse Messeplatz 1 50679 Κολωνία, Γερμανία

Η #FoodExpo2017 έφτασε στο τέλος της!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους υφιστάμενους και τους μελλοντικούς πελάτες, καθώς και όλους τους φίλους που μας επισκέφθηκαν. Ειδικές ευχαριστίες στην Ομάδα μας για όλη την σκληρή δουλειά. Αυτή ήταν πιθανότατα η πιο πετυχημένη διεθνής έκθεση τροφίμων στην πρόσφατη ιστορία, και τώρα με τη λήξη της, υποσχόμαστε να σας συναντήσουμε ξανά στην Αθήνα την επόμενη χρονιά. Μέχρι τότε, σας υπενθυμίζουμε το επόμενο ραντεβού μας στην Κολωνία για την #Anuga2017 τον ερχόμενο Οκτώβριο. Σας ευχαριστούμε όλους!

Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΕΛΑΙΑ Α.Ε. με υπερηφάνεια ανακοινώνει στο καταναλωτικό κοινό ότι πιστοποιήθηκε από την EUROCERT για την ελληνικότητα των προϊόντων της και έγινε μέλος της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ». Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» πιστοποιεί την ελληνικότητα της εταιρείας σε σχέση με την Παραγωγή, τη Βάση της δραστηριότητάς της, αλλά και την Ιδιοκτησία, στοιχεία που δημιουργούν υψηλότερη σχετική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική οικονομία σε σύγκριση με την αξία που παράγουν άλλα σημαντικά μοντέλα επιχειρήσεων. Επιπλέον, η πιστοποίηση της εταιρείας αφορά ποιοτικά κριτήρια που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των εργαζομένων και των παραγόμενων προϊόντων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι εταιρείες που ανήκουν στη κοινότητα συμβάλουν ενεργά στην Ελληνική οικονομία, συνεργάζονται με άλλες Ελληνικές επιχειρήσεις, και συμμετέχουν σε περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις.
Εδω μπορείτε να δείτε το σχετικό πιστοποιητικό!

Για περισσότερες πληροφοριες δειτε το http://ella-dikamas.gr/

Η εταιρεία μας συμμετείχε για ακόμη μία φορά στην σημαντικότερη διεθνή Έκθεση τροφίμων, η οποία έλαβε χώρα στην Κολωνία της Γερμανίας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συνεργάτες, πελάτες και επισκέπτες που πέρασαν από το περίπτερό μας από τις 10 έως τις 14 Οκτωβρίου 2015. Η Έκθεση είχε μεγάλη επιτυχία, καθώς μας δόθηκε η δυνατότητα να παρουσιάσουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας.

Το Τέξας γεύεται Ελλάδα…
Σε 9 καταστήματα της Central Market πρωταγωνίστησε το Sparta Gold εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας μας μαζί με πολλά από τα φυσικά προϊόντα που η Ελλάδα γενναιόδωρα χαρίζει. Η πρωτοβουλία αυτή βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της εκδήλωσης “Passport”, η οποία λαμβάνει μέρος τα τελευταία 6 χρόνια στην αλυσίδα αυτή και διαρκεί 2 εβδομάδες.

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με την “Μύλοι Σόγιας Α.Ε.” ανέλαβε την πρωτοβουλία της συμβολικής συγκομιδής απορριμάτων ανακύκλωσης. Η δράση αυτή έλαβε μέρος στο πάρκο “Τροκαντερό” στην περιοχή του Π. Φαλήρου στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας καθαρισμού του περιβάλλοντος (8-10 Μαΐου). Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι από τους μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες και ευελπιστούμε να γίνουμε παράδειγμα για την καθιέρωση της ανακύκλωσης των απορριμάτων σε καθημερινή δραστηριότητα όλων!

Η ιδιαίτερα επιτυχημένη και ανοδική πορεία της “Μύλοι Σόγιας Α.Ε.”, της “Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια Α.Ε.” και των υπόλοιπων θυγατρικών του ομίλου, χάρη στην καθοριστικής σημασίας διοίκηση των Εταιρειών από τη νέα γενιά Οφλούδη, επισημαίνεται στην εφημερίδα Αγορά (7.04.2015). Συγκεκριμένα, το άρθρο αναφέρει την εξέλιξη των Εταιρειών και την επίτευξη υψηλών πωλήσεων στην εγχώρια και διεθνή αγορά ακόμα και μέσα στην υφιστάμενη ύφεση.

Υποστηρίξαμε ενεργά το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης των νέων διπλωματών στο πλαίσιο ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα οργανώθηκε από τον ΣΕΒ σε συνεργασία με τη Διπλωματική Ακαδημία του υπουργείου Εξωτερικών και ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
(εφημερίδα Καθημερινή, δημοσίευση 2.04.2015)

H συμμετοχή μας στέφθηκε με επιτυχία στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών “Food Expo 2015“. Είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα μας, όπως επίσης και τους καινούριους κωδικούς “Sparta Gold” συσκευασίας 250ml, 500ml και 750ml σε συνδυασμό με την ευρεία γκάμα των delicatessen προϊόντων μας. Ήταν χαρά και τιμή να έρθουμε σε επαφή τόσο με Έλληνες όσο και με ξένους αγοραστές.

Το Διεθνές Ινστιτούτο Ποιότητας, Monde Selection, απένειμε το βραβείο “Silver Award 2014” στο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο “Sparta”.

«Άγνωστη», αλλά ισχυρή παρουσία της «Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια» στις διεθνείς αγορές. Η capital.gr συμπεριέλαβε την εταιρεία μας στο άρθρο «άγνωστοι εξαγωγείς της Ελλάδας» στο πλαίσιο της ανάδειξης των ελληνικών εταιρειών με έντονο εξαγωγικό χαρακτήρα.

Νικητής των βραβείων Great Taste 2015!
Τα μεγαλύτερα βραβεία διεθνώς τυφλής γευσιγνωσίας στην Αγγλία, Great Taste, απένειμαν ένα «Great Taste» αστέρι στο premium προϊόν Doron, Οργανικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο. Βραβεύτηκε για το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο, τη βελούδινη υφή και το πλούσιο άρωμά του. Το Doron περήφανα αντιπροσωπεύει τον πλούτο της ελληνικής γης, καθώς και την αξία της αυθεντικότητας, της ευεξίας και της ισορροπίας.

νέα