Εταιρικά Νέα


Βραβεία, εκθέσεις, άρθρα.

Δωρεά ελαίων στην Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας Γαλιλαία, Δεκέμβριος 2021. Η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας (Μ.Α.Φ.) «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» φροντίζει σωματικά, ψυχικά, κοινωνικά και πνευματικά ασθενείς και τις οικογένειες τους εξασφαλίζοντάς τους την ικανότητα και τη δυνατότητα να ανακαλύψουν πόσο περισσότερη ζωή μπορεί να υπάρχει σε κάθε στιγμή της.

Hercules Sustainability Awards: Στις 14 Νοεμβρίου έλαβε χώρα η εκδήλωση για τη βιωσιμότητα από το ICC Women Hellas στο Μουσείο Περιβάλλοντος στη Στυμφαλία, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Ανάμεσα στους χορηγούς, περιλαμβάνεται και η εταιρία μας. Το πράσινο επιχειρείν συναντάει την αριστεία. Ο θεσμός Hercules Sustainability επιβραβεύει την εφαρμογή των κανόνων βιώσιμης ανάπτυξης στις επιχειρήσεις.

Χρυσό βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου της Νέας Υόρκης με το Ελαιόλαδο Ανανίας ΠΟΠ Καλαμάτα τον Μάιο 2021, απέσπασε η εταιρία Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια ΑΕ. Η διάκριση ήρθε ανάμεσα από 1.159 ελαιόλαδα από 28 χώρες. Μετά κι από τη νέα διάκριση η εταιρεία επεκτείνει τους εξαγωγικούς της στόχους. Ο διαγωνισμός NYIOOC αποτελεί μια από τις σημαντικότερες και πιο αξιόλογες διοργανώσεις στον κλάδο του ελαιολάδου. Κάθε χρόνο επαγγελματίες του χώρου αναμένουν με αγωνία την ανακοίνωση των νικητών, καθώς τα εν λόγω βραβεία δημιουργούν προστιθέμενη αξία για κάθε brand ή εταιρία. Το βραβείο αυτό ανοίγει νέες προοπτικές και μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα για τα ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Επίσης, αποτελεί εργαλείο για την επέκταση του Ananias PDO Kalamata σε νέες αγορές.

Το Ελαιόλαδο Sparta Gold χορηγός στο ελληνικό περίπτερο της London Design Biennale. Η εταιρία Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια ΑΕ, και το brand Sparta Gold, το οποίο εξάγεται σε πάνω από 35 χώρες, είναι χορηγοί του ελληνικού περιπτέρου της Έκθεσης Design Biennale του Λονδίνου, η οποία έλαβε χώρα από 1 έως 27 Ιουνίου 2021, στο Somerset House.

Η Hellenic Fine Oils S.A. υπερήφανα ανακοινώνει ότι απέσπασε τον Απρίλιο 2021 το πρώτο βραβείο για τη χρήση του σήματος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ για τη χρονιά του 2020. Τα Μέλη της Πρωτοβουλίας ενώνουν τις δυνάμεις τους και ενισχύουν τον εθνικό πλούτο, την πρόοδο της κοινωνίας, αλλά και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του πολίτη της χώρας. Επιστρέφοντας το μεγαλύτερο ποσοστό της υπεραξίας που παράγουν συμβάλλουν στο μέγιστο δυνατό στην ελληνική oικονομία και κοινωνία. Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους και συνοδοιπόρους της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Ακόμη περισσότερο όμως, ευχαριστούμε τους ανθρώπους και συνεργάτες μας που ακούραστα “έντυσαν” ετικέτες, φιάλες, αυτοκίνητα, φορτηγά, τιμολόγια και άλλα πολλά με το σήμα αυτό.

Δωρεά 400 φιαλών εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου 50ml για τις ανάγκες σίτισης της Προεδρικής Φρουράς τον Απρίλιο 2021.

Δωρεά 400 φιαλών εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου 50ml στο Δήμο Τυρνάβου για τους σεισμοπαθείς τον Μάρτιο του 2021. Η Hellenic Fine Oils S.A. μαζί με άλλα μέλη της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ βρίσκεται στο πλευρό των σεισμόπληκτων συμπολιτών μας στη Θεσσαλία.

Κοινή προβολή των προϊόντων της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στα Super Market Thanopoulos, Μάρτιος 2021.

Χορηγία στο διαδικτυακό συνέδριο για την γυναικεία επιχειρηματικότητα από το ICC Women Hellas με θέμα FEMALE LEADERSHIP FOR A SUSTAINABLE GROWTH IN GREECE, THE NEW DIGITAL ERA, Μάρτιος 2021.

Δωρεά 180 συσκευασιών ελαίων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας τον Μάιο 2020 για τις ανάγκες των δικαιούχων που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Δωρεά ελαίων τον Απρίλιο 2020 μέσω της πρωτοβουλίας Ελλα-δικά μας στις ένοπλες δυνάμεις στον Έβρο.

Δωρεά ελαιολάδου τον Απρίλιο 2020 στα πλαίσια των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Η εταιρία μας δώρισε 936 λίτρα ελαιολάδου στο Νοσοκομείο Αττικόν για το Νοσηλευτικό προσωπικό.
Επίσης, δώρισε άλλα 936 λίτρα στο Νοσοκομείο Σωτηρία για τις ανάγκες εστίασης του νοσοκομείου.

Los Angeles International Extra Virgin Olive Oil Competition 2020: Η εταιρία μας κέρδισε στον εν λόγω διαγωνισμό 2 βραβεία: Bronze Medal για το Sparta Islands (Packaging design/Market segment/Delicate) καθώς και Bronze Medal για το αρωματικό ελαιόλαδο Sparta Essences Oregano (Northern Hemisphere / Flavored Oils).

New York International Olive Oil Competition 2020: Η εταιρία μας κέρδισε το 2020 βραβείο για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιολαδο Sparta Gold στον εν λόγω διαγωνισμό. Ανακοινώθηκαν για πρώτη φορά αποκλειστικά διαδικτυακά, εξαιτίας της πανδημικής κρίσης, τα αποτελέσματα του 8ου Διεθνούς Διαγωνισμού Ελαιολάδου Νέας Υόρκης 2020 (New York International Olive Oil Competition – NYIOOC 2020), ο οποίος συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικότερων στο είδος του.

Greek Exports Awards 2019: H Εταιρία Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια ΑΕ κέρδισε το Βραβείο “Top Branded Export Product” για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Sparta Gold. Για 8η συνεχόμενη χρονιά, η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την Ethos Awards, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργάνωσαν τα εξαγωγικά βραβεία Greek Exports Awards 2019 (#gea19), με στόχο να αναδείξουν-επιβραβεύσουν τους ανθρώπους, τις ιδέες και τις συνεργασίες μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας. Η Τελετή Απονομής των Βραβείων διεξήχθη στις 22 Νοεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.

νέα