Ποιοι Είμαστε

Η εταιρεία Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια Α.Ε. συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο των τροφίμων στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στην παραγωγή και τυποποίηση ελαιολάδου και σπορελαίων, όπως επίσης και στην εμπορία delicatessen προϊόντων.

Ιδρύθηκε το 2000 πλαισιώνοντας τη γκάμα των προϊόντων της με υπάρχοντα και ιδιαίτερα δημοφιλή brand, όπως είναι το brand «Ανανίας» και «Αίγλη». Αποτελεί μία καθαρά ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, η οποία διατηρεί τη δομή και τις αξίες της σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον. Χάρη στη δομή της, η εταιρεία καθίσταται ιδιαίτερα ευέλικτη στις νέες ανάγκες που προκύπτουν, αλλά και προσαρμοστική στις εκάστοτε μεταβολές της αγοράς. Από την άλλη μεριά, η παραγωγική της δυναμικότητα, καθώς και η οργάνωσή της επιτρέπουν την κάλυψη μεγάλων παραγγελιών, πολλαπλών κωδικών και απαιτήσεων. Συγχρόνως, η υιοθέτηση ολοκληρωμένης πελατοκεντρικής στρατηγικής αποτελεί το στοιχείο διαφοροποίησης της. Αυτό επιτυγχάνεται με την ανάπτυξη ενός οργανωμένου συστήματος διαχείρισης των πελατειακών της σχέσεων έχοντας ως βάση την αποτελεσματική παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Ισχυρή παρουσία έχει τόσο στο χώρο της λιανικής και της χονδρικής, όσο και στο κλάδο HO.RE.CA., προσφέροντας προϊόντα που φέρουν κάποιο εταιρικό brand ή ακόμα και προϊόντα με ιδιωτική ετικέτα. Γεγονός είναι ότι η Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια αποτελεί μία από τους σημαντικότερους προμηθευτές προϊόντων private label σε key accounts supermarkets στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παράγοντας που δηλώνει μεν την εκτεταμένη παραγωγική δυναμικότητα και δε τη φερεγγυότητα και αξιοπιστία της. Συγχρόνως, το προϊoντικό της χαρτοφυλάκιο αναπτύσσεται διαρκώς, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες που προκύπτουν στην αγορά.

Αναμφίβολα, η εταιρεία Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την ελληνική βιομηχανία και κατ’ επέκταση την ελληνική οικονομία.

Η ανώτερης ποιότητας πρώτων και βοηθητικών υλών, το καταρτισμένο και έμπειρο εργατικό και επιστημονικό δυναμικό, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και η αποτελεσματική εξυπηρέτηση πελατών προσδίδουν αξία στην παραγωγική διαδικασία της εταιρείας και συμβάλλουν στη θεμελίωση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της στη βιομηχανία του ελαιόλαδου.