Βρείτε Περισσότερες Συνταγές
Έξυπνο Tip
Το μυστικό για extra τραγανό χρυσαφένιο φύλλο
Δεν ευθύνεται ούτε η ζύμη ούτε ο φούρνος που πολλές φορές οι πίτες σας, αν και νόστιμες, δεν έχουν χρυσαφένιο χρώμα. Σημασία έχει το υλικό που αλείφετε το φύλλο πριν το βάλετε στο φούρνο, όπως είναι το αβγό ή το γάλα. Σημειώστε λοιπόν ότι αν αλείψετε το φύλλο με αραβοσιτέλαιο, θα έχετε με υγιεινό τρόπο το επιθυμητό τραγανό, χρυσαφένιο αποτέλεσμα, ώστε να «ορέγεται» και το μάτι κάθε φορά!