Θερμίδες: 80
Δυσκολία: 2
Χρόνος: 10΄
Υλικά
- 200γρ αλέυρι για όλες τις χρήσεις
- 1 ασπράδι αβγό
- 200ml ανθρακούχο νερό
- Vivo Colza για τηγάνιμα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Προετοιμασία
1. Βάζουμε σ’ ένα μπολ το αλεύρι. Σχηματίζουμε μια λακούβα στη μέση και ρίχνουμε το ασπράδι του αβγού. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά το μείγμα με έναν αβγοδάρτη.
2. Καθώς ανακατεύουμε, ρίχνουμε σιγά σιγά το ανθρακούχο νερό μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
3. Βουτάμε μέσα ό,τι θέλουμε να τηγανίσουμε, όπως λαχανικά και ψαρικά και τηγανίζουμε με Vivo Colza.