πιστοποίηση

Πιστοποιήσεις

Τα προϊόντα μας παράγονται στις σύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Καλαμάκι Κορινθίας. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός και όλες οι παραγωγικές διαδικασίες υπόκεινται σε συνεχείς ελέγχους, ώστε να πληρούν τους κανόνες των συστημάτων ποιότητας και υγιεινής.

Η εταιρεία κατέχει τα πιστοποιητικά ΙSO 2200:2005 και IFS Food Standard, που διασφαλίζουν ότι εφαρμόζει πιστά σύστημα διαχείρισης ποιότητας στο τομέα της τυποποίησης και διακίνησης ελαιολάδων και σπορελαίων. Επίσης, αποτελεί μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η οποία αποτελείται από μία κοινότητα εξωστρεφών, παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων, Ελληνικής ιδιοκτησίας και αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας. Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, και με βάση τις σύγχρονες επιταγές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η εταιρία έχει πιστοποιηθεί με βάση το πρωτόκολλο ETHOS του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Επίσης, διαθέτει άδεια τυποποίησης βιολογικού εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου από τη ΔΗΩ και ΠΟΠ Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα.

Επιπλέον, οι πρώτες και οι βοηθητικές ύλες, αλλά και τα τελικά προϊόντα ελέγχονται στο πλήρως εξοπλισμένο χημείο της εταιρείας από εξειδικευμένους χημικούς, οι οποίοι εγγυώνται για τη διάθεση των προϊόντων στην αγορά.

Πιστοποιητικό ISO 22000:2018
Πιστοποιητικό IFS
Πιστοποιητικό US FDA
Πιστοποιητικό ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ
Βεβαίωση ETHOS GOLD

isoella-dika-mas-final-logo-outl-02ifs

Διακρίσεις

Ο πλούτος της ελληνικής γης αντιπροσωπεύεται επάξια από τα προϊόντα μας, ξεπερνώντας τα σύνορα της Ελλάδας και κατακτώντας διεθνή αναγνώριση. Η μοναδική πρώτη ύλη και οι προσεκτικά επιλεγμένες συσκευασίες που διατηρούν αναλλοίωτη τη γεύση και το χρώμα (τα θρεπτικά συστατικά) του εκάστοτε προϊόντος συντελούν στην αναγνώριση της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο, η οποία ενισχύεται με την πάροδο των χρόνων.

Κάποια από τα πιο πρόσφατα βραβεία μας :

“2021 – New York International Olive Oil Competition – Gold Award” για το “Ananias PDO Kalamata”

“2021 – World Olive Center – Silver Standard of Excellence for High Phenolic Extra Virgin Olive Oil” – “ENIGMA EVOO” Rich in Polyphenols (938 mg/kg – NMR method)

“2020 – Los Angeles International Olive Oil Competition – Bronze Award” για το “Sparta Essences Oregano” και “Bronze Award” για το “Sparta Greek Islands”

“2019 – New York International Olive Oil Competition – Silver Award” για το “Sparta Gold Extra Virgin Olive Oil”

“2019 – Greek Exports Awards – Top Branded Export Product”

“2017 – London International Olive Oil Competition – Silver Award” για το “Sparta Gold Extra Virgin Olive Oil”