πιστοποίηση

Πιστοποιήσεις

Τα προϊόντα μας παράγονται στις σύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Καλαμάκι Κορινθίας. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός και όλες οι παραγωγικές διαδικασίες υπόκεινται σε συνεχείς ελέγχους, ώστε να πληρούν τους κανόνες των συστημάτων ποιότητας και υγιεινής.

Η εταιρεία κατέχει τα πιστοποιητικά ΙSO 2200:2005 και IFS Food Standard, που διασφαλίζουν ότι εφαρμόζει πιστά σύστημα διαχείρισης ποιότητας στο τομέα της τυποποίησης και διακίνησης ελαιολάδων και σπορελαίων.

Επιπλέον, οι πρώτες και οι βοηθητικές ύλες, αλλά και τα τελικά προϊόντα ελέγχονται στο πλήρως εξοπλισμένο χημείο της εταιρείας από εξειδικευμένους χημικούς, οι οποίοι εγγυώνται για τη διάθεση των προϊόντων στην αγορά.

Πιστοποιητικό ISO 22000:2005
Πιστοποιητικό IFS
Πιστοποιητικό US FDA
Πιστοποιητικό ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

isoella-dika-mas-final-logo-outl-02ifs

Διακρίσεις

Ο πλούτος της ελληνικής γης αντιπροσωπεύεται επάξια από τα προϊόντα μας, ξεπερνώντας τα σύνορα της Ελλάδας και κατακτώντας διεθνή αναγνώριση. Η μοναδική πρώτη ύλη και οι προσεχτικά επιλεγμένες συσκευασίες που διατηρούν αναλλοίωτη τη γεύση και το χρώμα του εκάστοτε προϊόντος συντελούν στην αναγνώριση της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο, η οποία ενισχύεται με την πάροδο των χρόνων.

Συγκεκριμένα:

Το Διεθνές Ινστιτούτο Ποιότητας, Monde Selection, απένειμε το βραβείο:

“Silver Award 2014” στο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο “Sparta”.

Το Διεθνές Ινστιτούτο Ποιότητας και Γεύσης, ITQI, χορήγησε τα εξής βραβεία:

“Superior Taste Award 2011” στο Αρωματικό Ελαιόλαδο “Sparta Aroma”

“Superior Taste Award 2007” στις “Π.Ο.Π. Ελιές Καλαμάτας Sparta”

“Superior Taste Award 2007” στo “Οργανικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Naos”

“Superior Taste Award 2006” στο “Sparta Extra Virgin Olive Oil”