Θερμίδες: 180
Δυσκολία: 4
Χρόνος: 20΄
Υλικά
- 500gr μπακαλιάρος βρασμένος
- 3 φέτες ψωμί
- Λίγο γάλα
- 1 κ.σ. μαγιονέζα
- Λίγη μουστάρδα
- Χυμός από 1 λεμόνι
- Δυόσμος
- Μαϊντανός
- Αλάτι πιπέρι
- Vivo Cotton για τηγάνισμα.
Προετοιμασία
1. Μουσκεύουμε το ψωμί στο γάλα.
2. Ανακατεύουμε μαζί τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το λεμόνι, το δυόσμο, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
3. Προσθέτουμε στο τέλος το αλεύρι, ώστε να γίνει η ζύμη ελαστική.
4. Πλάθουμε τους κεφτέδες λεπτούς. Σε περίπτωση που κολλάει η ζύμη στα χέρια μας, προσθέτουμε λίγο αλεύρι.
5. Τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε λάδι Vivo Cotton, λίγους λίγους για να μην πέσει η θερμοκρασία του λαδιού. Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.