Θερμίδες: 125
Δυσκολία: 3
Χρόνος: 20΄
Υλικά
- 4 φέτες φρέσκος σολομός
- 8 μανιτάρια champignon
- 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
- Χυμό από ½ λεμόνι
- Αρωματικό ελαιόλαδο Sparta Aroma
Προετοιμασία
1. Κόβουμε το σολομό σε μεγάλους κύβους και τα μανιτάρια στη μέση. Τοποθετούμε περίπου 4-5 κομμάτια σολομού σε κάθε καλαμάκι και ανάμεσά τους προσθέτουμε τα μανιτάρια.
2. Ανακατεύουμε το αρωματικό ελαιόλαδο Sparta Aroma και τη γλυκιά πάπρικα και περιχύνουμε τα σουβλάκια.
3. Προθερμαίνουμε το γκριλ στους 200ο C. Τοποθετούμε τα σουβλάκια σολομού σε ταψί και τα ψήνουμε για περίπου 15΄.
4. Χτυπάμε το λεμόνι και το αρωματικό ελαιόλαδο και περιχύνουμε το πιάτο μας.