Θερμίδες: 180
Δυσκολία: 3
Χρόνος: 10΄
Υλικά
- 1 μπαγκέτα μαύρου ψωμιού, κομμένη σε φέτες
- 2 ντομάτες, ψιλοκομμένες
- 3 κ.σ. πάστα ελιάς καλαμών Sparta Delicatessen
- ½ ματσάκι ρόκα
- 1 κ.σ. βασιλικός, ψιλοκομμένος
- 3 κ.γ. κάπαρη Sparta Delicatessen
- 1 κ.σ. λάδι
Προετοιμασία
1. Φρυγανίζουμε τις φέτες μαύρου ψωμιού.
2. Απλώνουμε την πάστα ελιάς Sparta πάνω στις φέτες.
3. Ανακατεύουμε τη φρεσκοτριμμένη ντομάτα με το βασιλικό και το λάδι. Προσθέτουμε το μείγμα στις φέτες.
4. Τελειώνουμε το πιάτο μας βάζοντας 1 φύλλο ρόκας σε κάθε φέτα και λίγη κάπαρη.