Μαγιονέζα

Θερμίδες: 95

Δυσκολία: 4

Χρόνος: 10΄

 

ΥΛΙΚΑ

 

Προετοιμασία

1. Βάζουμε στο μίξερ τους κρόκους, τη μουστάρδα, το λεμόνι, τη μουστάρδα και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά.

2. Στη συνέχεια, ρίχνουμε λίγο λίγο και πάντα ανακατεύοντας το σογιέλαιο Λαμπερό. Προς το τέλος, δυναμώνουμε τις κινήσεις μας για να πήξει καλά η μαγιονέζα.

Η σπιτική μαγιονέζα ταιριάζει με ψάρια, κρύα πιάτα, πατάτες τηγανιτές, αυγά, σαλάτες, σάντουϊτς, αλλαντικά και ψητά κρεατικά.